Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012

Και μια γεύση από τα workshops- τουλάχιστον από αυτά που θυμηθήκαμε να πάρουμε φωτογραφία! Ναι το ξέρω - είμαι τραγική με τις φωτογραφίες.

Λοιπόν αυτό που βλέπετε είναι ένα από τα δυο workshops που έκανα αυτή τη βδομάδα σε coptic stitch.  Επειδή το coptic  είναι δύσκολο για αρχάρια και επειδή δεν μπορώ να παρακολουθήσω πάνω από 5 άτομα τη φορά, μοίρασα το group σε 2 τριάδες (Δεν άφησα καμία παραπονεμένη!) Αυτή είναι η Σαββατιάτικη τριάδα γιατί με τα κορίτσια της Παρασκευής δεν βγάλαμε φωτό -(αλλά εσείς θα μου στείλετε ε?)

Όλα τα κορίτσια προτίμησαν δύσκολο δέσιμο, σαν αυτό που σας είχα δείξει τις προάλλες, οπότε μας πήρε ένα γεμάτο πεντάωρο να ολοκληρώσουμε τα βιβλία τους. Τα ντύσαμε με ύφασμα ή δερματίνη, και τα κορίτσια τα κατάφεραν υπέροχα!







Την άλλη βδομάδα έχουμε mixed media altered item. Αυτό  το κουτί.


Και ήδη μερικές θέλουν να κάνουν άλλη παλαίωση (οξειδωμένο χαλκό κλπ κλπ) Δεν σας λέω ποιες!  Αναμείνατε δημιουργίες!

5 σχόλια:

  1. Τωρα αν σας πω οτι παλι ζηλευω;;; Θελω μαθημα κοπτικ 2 με ραψιμο με ξυλινο εξωφυλλο!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμαλία μην ζηλευεις...οποτε θες πας!!!!! εμεις οι εξορισμένες τι να λέμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αααααα!!Δεν φτάνει που δεν μπορούμε να ρθούμε βάζεις και τις φωτογραφίες και έχουμε σκάσει από την ζήλια μας!Μπράβο κορίτσια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλεια!!!!!! Ζήλεψε η ξαδέλφη μου και μου έκανε παράπονα γιατί δεν της είπα τίποτα (πού να το φανταστώ η άμοιρη; Θα έχω το νου μου για το επόμενο που θα κάνεις)...

    Ανυπομονώ για το Σάββατο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή