Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Σήμερα θα σας δείξω ένα δωράκι που έφτιαξα, για μια φίλη της κόρης μου που γίνεται 9 χρονών. Είναι ένα "βιβλίο" που μέσα κρύβει σπιράλ τετράδιο, χαρτάκια σημειώσεων και στυλό. Το κοριτσάκι το λένε Τζίνα, εξ ου και το G του εξωφύλλου. 







Τι λέτε θα της αρέσει? Ρωτάω γιατί διστάζω να κάνω χειροποίητα δώρα που θα χρησιμοποιήσουν μικρά παιδιά, γιατί έχουν μάθει στην αφθονία, στο φθηνό κινέζικο που αντικαθίσταται εύκολα, με αποτέλεσμα να μην εκτιμάν τίποτα.

Θυμάμαι εγώ σαν κοριτσάκι, περίμενα με αγωνία τις γιορτές και τα δώρα που ερχόντουσαν. Παρόλο που στο σπίτι μου είχαμε μια σχετική ευχέρεια, ποτέ δεν είχαμε τα δεκάδες παιχνίδια των σημερινών παιδιών. Και ακόμα και τα μικρά σημειωματάρια ή τα αυτοκόλλητα ήταν θησαυροί πολύτιμοι, φυλαγμένοι με προσοχή.

Σήμερα βλέπω την κόρη μου με τις φίλες της που έχουν τα πάντα, με τι ευκολία πετάνε κάτι στα σκουπίδια μόνο για να μην το συγυρίσουν!

Τες πα, ώρες ώρες ακούγομαι σαν τη γιαγιά μου, που μας έλεγε τα ίδια κάποτε. Εγώ το δώρο το έφτιαξα, το ευχαριστήθηκα και εύχομαι να αρέσει και στη μικρή και να ασχοληθεί λίγο μαζί του!

10 σχόλια:

  1. ειναι πολύ ωραίο!!!!!!!απλά ειναι στον χαρακτηρα του παιδιού αν του αρεσουν αυτα και αν θα το εκτιμησει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω μια φορα θα χαιρομουν παρα πολυ να μου εφερναν κατι τετοιο!!!!!θα το χαρει και η μικρη ειμαι σιγουρη!!!! ισως το κανει και ημερολογιο αν της αρεσουν αυτα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γλυκα ειναι!!! αποκλειεται να μην της αρεσει!!! τωρα για ποσες μερες δεν το ξερω αλλα σαν αρχικη εντυπωση θα της αρεσει πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω θα της αρέσει... τα κοριτσάκια συνήθως είναι έτσι από τη φύση τους! Και στα 9 τους αρχίζουν και τα μυστικά, τα κρυφα γελάκια με τις φίλες... οπότε... θα το ευχαριστηθεί κιόλας! Και μου αρέσει τρελά.. αν δεν το κατάλαβες ως τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω πω τι ωραίο, εμένα πάντως μου αρέσει πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το οτι καποιος καθησε και ασχοληθηκε να σου φτιαξει κατι αποκλειστικα για σενα το κανει μοναδικο απο μονο του ποσο μαλλον εαν ειναι ενα τετοιο βιβλιο.Απλα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ!!Και πραγματικα θα ειναι τελειο ημερολογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι υπέροχο! Πραγματικά. Δεν νομίζω να υπάρχει κοριτσάκι που να μην το εκτιμήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μου θύμησες το ημερολογιο που έγραγα μικρή ...μέχρι τα 18 γεμισα αρκετα!χαχαχαχαχα υπέροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή