Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2013

Workshop Coptic Stitch

Ευτυχώς που έχω και την Κατερίνα να μου το θυμίζει."Φωτογραφίες δεν πήρες!"  Να τες οι λοιπόν οι φωτογραφίες, από το μάθημα του Σαββάτου, και μάλιστα είμαι κι εγώ μέσα σε μια. Αυτό σημαίνει ότι ο DH ήταν σπίτι και συγκατατέθηκε να βγάλει μια. Βέβαια με τις φωτογραφίες δεν τα πάει καλά και αυτό φαίνεται, αλλά από το ολότελα.....

Αυτή τη φορά είχαμε στην παρέα μας δύο εγκυούλες, τη Βάλια και τη Χριστίνα. Η Χριστίνα μάλιστα στο μήνα της! Και ένα κοριτσάκι. Η Έλενα έφερε την κόρη της τη Ναταλία, και με τη δική μου παίζανε και δεν ξεκολλάγανε.

Άμα σας  πω ότι δεν είχαμε και λίγη γκρίνια, θα πω ψέμματα! "Ωχ δύσκολο το ράψιμο", "ωχ δεν το καταλαβαίνω", "ωχ πώς θα το ξανακάνω....". Η αλήθεια είναι ότι το coptic φαίνεται δύσκολο χωρίς να είναι! Στην πορεία όμως οι πιο γκρινιαρούλες έκαναν και τα πιο όμορφα δεσίματα!

Χάρηκα που τουλάχιστον μια κοπέλα- Μαράκι για εσένα λέω- πήγε σπίτι, και έβαλε τις καινούργιες της δεξιότητες σε εφαρμογή, φτιάχνοντας ένα ακόμα βιβλίο!

Για άλλη μια φορά περάσαμε πολύ όμορφα και δημιουργικά και πολύ το ευχαριστήθηκα. Ειδικά με τα επιφωνήματα "εγώ το έφτιαξα αυτό!" Χιχιχι

Ραντεβού το άλλο Σάββατο με Δυτική βιβλιοδεσία.










6 σχόλια:

  1. Ax τέλεια φαίνονται!!!! Να δώ πότε θα αξιωθώ να κάνω και εγώ κανα μάθημα :( με το καημό έχω μείνει....Πάντα τέτοια κορίτσια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η Puccarina είμαι χαχα είχε μείνει ανοιχτό το gmail του συζύγου....

      Διαγραφή
  2. αχ!!!!!!!!!!!!!!ποτε θα ειμαι και γω μεσα σε μια τετοια φωτο!!!!!!!θελω να ερθω και εγω....η να ερθεις εσυ εδωωωωωωωωωωωωωω
    φιλια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σούπερ μάθημα το κόπτικ από τα αγαπημένα μου και το βιβλίο μου που φτιάξαμε είναι νομίζω το ωραιότερο πράγμα που έχω φτιάξει :) ... αλλά έχει περάσει καιρός και έχω αρχίσει να ξεχνάω τις οδηγίες... μήπως ήρθε η ώρα μου για άλλο ένα μαθηματάκι;;; εεε;;; ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμεις ευχαριστούμε!!!!!Σούπερ μαθημα όντως!Κ περάσαμε σούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εμεις το ευχαριστηθηκαμε πολυ Μυρτω πιστεψε με!!!Ηταν ολα τελεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή