Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2013

Hello 2013 with a new journal

Την τελευταία μέρα του 2012, καθώς καθάριζα το γραφείο μου, βρήκα ένα κομμάτι balsa. Και ενώ είχα τελειώσει με τις δημιουργίες για το 2012, δεν κρατήθηκα. Το έκοψα, το κόλλησα, το έβαψα, το χάραξα με τον πυρογράφο και πέρασα και ένα στρώμα κερί!

Όλα αυτά ενώ έπρεπε να ετοιμάζω βασιλόπιτα, το σπίτι κλπ. Όμως - επειδή είμαι καλό παιδί- τα πρόλαβα όλα! Φανταστείτε εικόνα - ένα στρώμα mist, και ρίχνουμε τα υλικά στο μίξερ. Λίγο gilder's και βάζουμε ηλεκτρική... Ευτυχώς έλειπαν όλοι οι υπόλοιποι από το σπίτι και δεν γελούσε κανείς μαζί μου!

Το σώμα του βιβλίου το είχα έτοιμο από άλλη φορά, αλλά δεν μπορούσα να αποφασίσω πώς να το δέσω. Φλέρταρα με το coptic, αλλά τελευταία στιγμή θυμήθηκα ένα κομμάτι χρυσή πυρογραφική δερματίνη αντικέ, που την είχα πληρώσει πανάκριβα, αλλά μετά μου φαινόταν πολύ χρυσή και είχε μείνει στην άκρη.

Και μετά έπρεπε να φύγω για ρεβεγιόν. Και το βιβλίο έμεινε στη μέση. Και άλλαξε ο χρόνος. Και περάσαμε πολύ ωραία. Και έφτασε η ώρα που κάναμε ποδαρικό σπίτι μας.

Και τι νομίζετε ότι έκανε η κυρία? Με το που μπήκαμε μέσα άναψα το φως του γραφείου και τέλειωσα το βιβλίο! 

Και επειδή έχω μικρό παιδί στο σπίτι, μόλις τέλειωσα και έπεσα για ύπνο,  με σήκωσε να δούμε τι έφερε ο Αγιος Βασίλης. Εξάλλου ήταν 7.30 η ώρα - σχεδόν μεσημέρι για την κόρη μου! Και όπως μου είπε και ο άντρας μου, καλά να πάθω!

Καλή χρονιά σε όλους!













5 σχόλια:

  1. τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    γελαγα με τα βηματα που το εφτιαχνες....γλιτερακι δεν εριξες καταλαθος στο φαγητο???
    το οτι μολις μπηκες σπιτι...ετρεξες να το τελειωσεις...και γω το ιδιο θα εκανα Μυρτω μου...εξαλου η δημιουργια πριν τον υπνο ειναι το καλυτερο χαλαρωτικο!!!
    καλη χρονια...γεματη δημιουργιες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαχαχα απολαυστική η διήγηση σου, πραγματικα είναι κόλλημα οταν σου καρφωθεί κάτι στο κεφάλι, και εγώ τα παθαίνω αυτά κατά καιρούς.
    Καλή χρονια λοιπόν να έχεις, δημιουργική και χαρούμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή Χρονιά Μυρτούλι! Έγινε υπέροχο! Και... έτσι είν' ο καλλιτέχνης! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μυρτω ειναι τελειο!Καλη χρονια σου ευχομαι!Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή