Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2013

Γειά σου μπλογκογειτονιά. Τα workshops ξανάρχισαν  - και το πρώτο ήταν πολύ δισκεδαστικό. Κάναμε μια αγαπημένη τεχνική πάνω σε καμβά. Τα κορίτσια το χάρηκαν και εγώ πάνω από όλες γιατί βρήκα αδερφές ψυχές. 

Μέχρι και βρήκα συνοδοιπόρους να κάνω μάθημα παλαίωσης πάνω σε πήλινο gargoyle! Και όσοι πιστοί προσέλθετε! Χιχιχι








Την άλλη βδομάδα βιβλιοδεσία και μάλιστα coptic. Ποιός τη χάρη μου!

Και τα άλλα μου νέα? Επιτέλους το scraps n' pieces απόκτησε σπιτάκι κανονικό. Από δω και πέρα θα βρίσκετε στο http://www.scrapsnpieces.gr/  όλα τα υλικά που χρησιμοποιώ και θεωρώ χρήσιμα στο hobby μας. Όλα δοκιμασμένα από εμένα και τεσταρισμένα ότι κάνουν αυτό που ισχυρίζονται και ακόμα παραπάνω. Και το καλύτερο? Δωρεάν μεταφορικά πάνω από 35 ευρώ και ένα πακέτο εφήμερα δώρο με κάθε παραγγελία. Σας περιμένω!

Δείτε και τι έφτιαξε η φίλη μου η Δήμητρα για το καλορίζικο. Όχι μόνο είναι τέλειο, όχι μόνο με συγκίνησε που έκανε όλον αυτόν το κόπο για μένα, αλλά μου είπε ότι το έφτιαξε μόνο με υλικά που πήρε από το scraps n pieces και με τις τεχνικές που έμαθε στα μαθήματά μου. Είμαι λοιπόν διπλά περήφανη και συγκινημένη. Ευχαριστώ Δήμητρα!








8 σχόλια:

  1. Μυρτώ, ευχαριστούμε για το μάθημα και τη φιλοξενία, περάσαμε τέλεια!!!
    Το έργο της Δήμητρας από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφο.
    Καλορίζικο το http://www.scrapsnpieces.gr/!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω προσωπικά πέρασα τέλεια!!
    Σε ευχαριστώ πολυ για όλα όσα μου έμαθες και όσα ακόμα θα μου μάθεις !! Χεχεχεχ
    Χάρηκα που βρήκαμε και άλλα κοινά πέρα του δημιουργικού και αναμένω το gargoyle!!!
    Άντε βρε κορίτσιααααα!!!!!! Είναι τόσο χαριτωμένο αυτό το gargoylακι!!!! :-)

    Όσο για τη δημιουργία της Δήμητρας...εγώ που την είδα από κοντά μπορώ να πω πως .ήταν εξαιρετική!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ σας χαίρομαι που κάνετε παρεούλα μαθαίνετε υπέροχες τεχνικές από την ταλαντούχα Μυρτω μας και δημιουργείτε φανταστικά πράγματα !!!!!!
    Δήμητρα το καμβδάκι σου είναι τέλειο .....πόσες τεχνικές.....πολύ θα ήθελα να έβλεπα κάθε βήμα αυτής της δημιουργίας !!!!
    Χίλια μπράβο σε όλες !!!
    Μυρτουλίνι μου καλές δουλειές σου αξίζουν τα καλύτερα !!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ομορφη παρέα!! Δήμητρα έσκισες! Μυρτω οι μαθητρια σου απεδειξε οτι εισαι φοβερη δασκάλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μου αρέσετε πολύ και θα ήθελα κι εγώ να ήμουν στο μάθημα! Μπράβο σας κορίτσια κι άλλο ένα μεγάλο μπράβο στη Δήμητρα που είχε την ιδέα να σου φτιάξει αυτό το πολύ όμορφο έργο για τα εγκαίνια!!!! Καλές δουλειές και πάλι Μυρτώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολυ σας ζηλευω , ειμουνα στη δουλεια το Σαββατο και σκεφτομουνα ΄΄τι καλα που θα ητανε να ημουνα στο σπιτι της Μυρτω κ να δημιουργουσα ΄΄,ο καμβας της Δημητρας τελειος ποσες τεχνικες μαζεμενες!Μπραβο στην Δημητρα και μπραβο και στην δασκαλα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο Δημητρουλα τελειος ο καμβας σου!!! Παλι περασατε τελεια κι εγω ελειπα... πολυ θα ηθελα να ημουνα εκει να παιξω κι εγω μαζι σας! Και απο δω, καλες δουλειες Μυρτουλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ευχαριστώ πολύ, δασκάλα μου!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό να ξαναπασαλειφτώ!!!!!!!!!! Καλές δουλειές και καλές δημιουργίες!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή