Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2013

Art journaling Jerry

Τις τελευταίες μέρες, λόγω και του νεοστημένου μου e-shop, συζήτησα με πολλές κοπέλες το θέμα των υλικών. Όλες μου είπαν ότι αγοράζουν σωρηδόν υλικά, αλλά τελικά δεν χρησιμοποιούν παρά ελάχιστα. Ο κύριος λόγος που άκουσα είναι ότι φοβούνται ότι θα ξοδέψουν τα υλικά χωρίς να κάνουν κάτι με αξιώσεις! Και φρίκαρα! Όσες με ξέρουν, με έχουν ακούσει να λέω πολλές φορές ότι τα υλικά δεν πρέπει να τα λυπόμαστε. Τα αγοράζουμε για να τα χρησιμοποιούμε. Και αν αυτό που θα βγει δεν μας αρέσει, απλά γυρίζουμε σελίδα και ξεκινάμε το επόμενο. Ακόμα και αν το μισήσουμε τόσο πολύ που να μην θέλουμε να το δούμε, περνάμε ένα στρώμα γκέσο και κάνουμε κάτι καινούργιο από πάνω.

Χθες το βράδυ κάθισα επιτέλους να φτιάξω μια σελίδα. Ήθελα να την αφιερώσω στο καινούργιο μας κουτάβι, που μας έχει ξετρελάνει. Όπως  έβγαλα έξω το journal μου, σκεφτόμουνα  όλα αυτά που σας είπα και έβαλα την κάμερα να γράφει.



Αν και το βιντεάκι είναι σκοτεινό (φως από λάμπα) και με περίεργη γωνία (έβαλα την κάμερα και δεν ξανασχολήθηκα μαζί της), νομίζω ότι επιτελεί τον σκοπό του. Να δείξει δηλαδή, σε όλες τις κοπέλες ότι στο art journaling δεν υπάρχει σωστό και λάθος, ούτε καλό και κακό. Πάρτε τα υλικά σας και παίξτε!





9 σχόλια:

  1. Τι να πω Μυρτώ μου ... υπέροχο ... και τρελλαινομαι να παρακολουθω άλλες να δημιουργούν ... ευχαριστουμε για την εμπνευση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τέλειο το έφτιαξες!!!! Κι ευχαριστούμε πολύ για το βιντεάκι, για να φρεσκάρουμε ότι μάθαμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το κανείς να φαίνεται τόσο απλό !!!!!!
    Το έχεις φιλενάδα γι αυτό και όλες τρελαίνονται για τα μαθήματα σου!!!
    Ο Jerry είναι γλύκας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο Μυρτώ που μου έκανες και παρέα χτες τα ξημερώματα με το τέλειο tutorial και σε art journaling και στο "πως επιτέλους να χρησιμοποιήσετε αυτά που κλωσσάτε τόσον καιρό" Πρέπει να παραδεχτώ ότι ανήκω κι εγώ σ' αυτή την κατηγορία που μαζεύει και μαζεύει αλλά από σήμερα θα γίνω καλό κορίτσι και θα αρχίσω να εφαρμόζω τις συμβουλές σου! Μην ξανανεβάσεις πάλι τώρα βίντεο σε κανα μήνα που μας καλόμαθες! Α, και θέλω και ένα βιντεάκι με σκιάσεις, με μαρκαδόρους, pan pastels, oil pastels και κάρβουνο. Πολλά ζητώώώώ; εεεε;;;; Ο:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εννοώ να ΜΗΝ ανεβάσεις σε κανα μήνα αλλά συντομότερα... δεν είναι απόλυτα σαφές στο παραπάνω μήνυμα και επειδή σε ξέρω, θα μου κάνεις την αθώα και θα μου πεις : "μα δεν είπες σε ένα μήνα;;;" Αστα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ τι ωραίο που ήταν το βιντεάκι σου! Πολύ το απόλαυσα!! Όμορφη σελιδούλα για τον μικρό σου Jerry!! Καλως ήρθε στην οικογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχη!!!! Και συμφωνώ απόλυτα! Πάντα προσπαθώ στις συνθέσεις μου να χρησιμοποιώ τα πιο αγαπημένα υλικά μου!!! Μα για αυτό δεν τα αγόρασα? Είναι καλύτερα να μενουν κρυμμένα σε ενα κουτι??? Το ίδιο ισχύει και για τα χαρτιά!!! Ευχαριστούμε για το βίντεο!
    Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καταπληκτικο video Μυρτω !Εχεις τοσο δικιο σε αυτα που λες για τα υλικα!και ειναι πραγματικά τοσο ΄΄χαζο΄΄ αυτο που κανουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απίθανα χρώματα! Μπράβο σου!
    Και το βιντεάκι ήταν μια ευχάριστη έκπληξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή