Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2012

The flying heart journal

Μέσα σε όλα τα Χριστουγεννιάτικα, βρήκα χρόνο για ένα ακόμη journal. Αν δεν το έχετε καταλάβει, φτιάχνω μια πιο απλή σειρά mixed media journals, χωρίς πολλά δέρματα, clusters και βαριά μεταλλικά στοιχεία.

Βέβαια χωρίς καθόλου μέταλλο, δεν θα ήμουν εγώ - έβαλα λοιπόν μεταλλικά φτερά και γωνίες. Και φυσικά πολλά layers ακρυλικών, mists, σφραγίδων, embossing powders και pastes και πολλά πολλά άλλα υλικά που σίγουρα βαριέστε να ακούσετε

Να σας πω και την ιστορία των φτερών. Μια μέρα γκρίνιαζα στο τηλέφωνο, στη φίλη μου την Αμαλία πώς δεν βρίσκω μεγάλα φτερά και μεγάλα γρανάζια, αλλά όλα είναι μια σταλίτσα και πανάκριβα. Μπορεί να γκρίνιαζα και λίγο για να γκρινιάξω, αλλά η καλή μου φιλενάδα, όταν κλείσαμε το τηλέφωνο, άρχισε να ψάχνει το δίκτυο. Και επειδή, ως γνωστόν , η Αμαλία ότι ψάχνει το βρίσκει, την άλλη μέρα βρήκα ένα mail, που δεν είχε μόνο το λινκ από τα φτερά, αλλά και μια δωροεπιταγή για να τα αγοράσω! Είμαι πολύ τυχερή που έχω τέτοια φιλενάδα- δεν νομίζετε? Εγώ πάντως ναι, γι αυτό τα έβαλα δίπλα σε μια καρδιά!









6 σχόλια:

  1. ώωωωωωω μένω άφωνη!!!καταπληκτικόοο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπεροχο βιβλιο....τα φτερα τελειαααααααααααααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω πω είναι φανταστικό!!!! Υπέροχα τα φτερά και η Αμαλία όλοι γνωρίζουμε πόσο μεγάλη καρδιά έχει και πόσο γενναιόδωρη είναι!!!! Κι αυτές οι γαλάζιες πινελιές μου’ χουν κλέψει την καρδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απίστευτα ωραίο ! Καλες Γιορτές εύχομαι ! Και πάντα δημιουργική !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Teleio!!!!eisai megalo telento!!!!!
    A re Amalia eisai megali kardia!!!!!
    Filakia polla!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. to latrevw auto to journal!!!! eidika to efe sto opisthofilo einai mageftiko! gia tin amalia oti k na pw tha nai ligo !! mas exei diksei poso geneodori einai opote auto mila apo mono tou! :) bravo mirtouli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή