Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

My mum's workstation

Χθες το βραδυ σκεφτόμουνα τι δωρο να πάρω στη μαμά μου.

Η μαμά μου είναι scrapbooker από πάντα. Γράφει ημερολόγιο σχεδόν κάθε μέρα και το διακοσμεί με ζωγραφιές και εφήμερα όλων των ειδών. Έχει τόνους από διαφορετικά στυλό, μαρκαδοράκια, tapes, αυτοκόλλητα και τα χρησιμοποιεί όλα! Όταν της είπα ότι αυτό που κάνει λέγεται journaling και ο τύπος του ημερολογίου που φτιάχνει λέγεται junk journal, έβαλε τα γέλια.

Ήθελα λοιπόν να της πάρω κάτι σε journal και σκεφτόμουνα το brag book της fancy pants. Κοίταγα και το smash..... Θα μου πείτε - γιατί δεν της έφτιαχνες ένα? Ε γιατί τα δικά μου έχουν άσπρες σελίδες, ενώ όλα αυτά τα έτοιμα έχουν διάφορες fancy σελίδες και χρειάζεσαι λιγότερη δουλειά για να φτιάξεις κάτι όμορφο.

Όμως κανένα δεν μου άρεσε πολύ οπότε ανασκουμπώθηκα. Της έφτιαξα , λοιπόν , ένα workstation. 

Με ένα τεράστιο σπιράλ- για να έχει περιθώριο για  πολλά εφήμερα- και αρκετές εκτυπώσεις, έφτιαξα ένα journal που θα της αρέσει σίγουρα. Έχει σελίδες άσπρες, χρωματιστές, σχεδίου, λογιστικές, με patterns, με φράσεις, ακόμα και με ζωγραφιές! Και το καλύτερο? Το εξώφυλλο του έχει χώρο για post-it, θήκη για το στυλό- κόλλα της K& Co, τσέπες για τα αποκόμματα της, χώρο για tapes ή ότι άλλο σκεφτεί να έχει μαζεμένο εκεί.










Και με τα υπόλοιπα χαρτάκια, έφτιαξα και ένα κουτάκι να φιλοξενήσει ένα χριστουγεννιάτικο mini album kit  για ένα κοριτσάκι.




Είχα δημιουργικό βράδυ, δεν νομίζετε?

7 σχόλια:

  1. Absolutely fantastic!!!!...... Fabulous Christmas gifts can you come to our house Santa???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πολύ όμορφο Μυρτώ!!!Γεια στα χέρια σου!!!!φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μυρτώ είναι καταπληκτικό!!!
    Έχω πάθει!Μπράβο Μυρτώ φοβερό δώρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλάκα κάνεις! Μπράβο σε σένα που φτιάχνεις τόσο όμορφα πράγματα, μπράβο όμως και στη μαμά σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπέροχο!!! Και τα δύο είναι φανταστικά! Το ωραίο που η μαμά σου κάνει journaling! Τώρα εξηγούνται όλα! Φιλιά και καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μυρτω οτι κι αν κανεις εισαι καταπληκτικη!Σου αξιζουνε χιλια μπραβο!Βεβαια υπαρχει και το γονιδιο της μαμας!Πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή