Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Υπομονή γιατί ακολουθεί ανάρτηση -μαμούθ. Θα σας δείξω τη συνέχεια των καρτών που φτιάχνουμε με την κόρη μου αυτές τις μέρες. Φέτος θα είμαστε πανέτοιμες για τα Χριστούγεννα!

Αποφάσισα να τα βάλω όλα μαζί, γιατί θα παίξουμε στις προκλήσεις της Ειρήνης από το Get Creative και της Βούλας από το Heart 2 craft -Κοριτσάκια μόλις τις είδα-πάντα ενημερωμένη :)



Λοιπόν, η πρώτη κάρτα αριστερά είναι για την πρόκληση της Ελίνας που θέλει πολλά layers. Όταν είδα την πρόκληση είχα φτιάξει ήδη την δεξιά, αλλά είχε μόνο 3 layers, οπότε έφτιαξα και άλλη μια.




Συνεχίζοντας, η αριστερή ξεκίνησε από την πρόκληση της Ειρήνης (ίσως δεν φαίνεται αλλά η σφραγίδα με τα αστεράκια, έχει ακριβώς το σχήμα που ζητούσε η Ειρήνη). Στην πορεία, όμως, ταιριάζει και με την πρόκληση της Ελένης ( mists) και της Μελένιας (colour combo), της οποίας ο συνδυασμός μου άρεσε τρελά. Οπότε θα παίξω στη Μελένια και στη Βούλα αφού είναι γεμάτη glitter, sparkle embossing, glossy accents και τουλάχιστον 6 glimmer mists, φυλακισμένα μέσα στην UTEE που μου έστειλε.

Η δεξιά είναι για την πρόκληση της Αλεξάνδρας που ήθελε ένα layer. Δεν μου πολυαρέσει αλλά ο άντρας μου ξετρελάθηκε, οπότε αποφάσισα να την βάλω (Περί ορέξεως.......)





Από αυτές τις κάρτες η δεξιά είναι της Ήριννας και σας την παρουσιάζω με πολύ περηφάνια γιατί έχει κάνει το πιο τέλειο paper piercing που έχει καταφέρει ποτέ. Είναι φτιαγμένη με τα καινούρια της χαρτιά της eco park που πήρε από την Λένα στη Χειροτέχνικα. Θα παίξει λοιπόν στην πρόκληση της Ευδοκίας που ζητούσε 2 elelments( designer paper και χιονάνθρωπος)Επίσης είναι γεμάτο glitter γι αυτό θα παίξει και στην πρόκληση της Βούλας.




Αυτές οι δύο, είναι φτιαγμένες από το tutorial της Βίκυς στη Χειροτέχνικα που εντυπωσίασε πολύ την Ήριννα. Αριστερά είναι η δική μου και δεξιά η δική της (μήπως φαίνεται ότι είναι αριστερόχειρας!- η κάρτα είναι διπλωμένη προς τα αριστερά)






Και αυτή είναι η πιο αμφιλεγόμενη απ' όσες έφτιαξα.Είναι μια χριστουγεννιάτικη shaker card, αλλά μου φαίνεται πολύ σκληρός ο συνδυασμός στα χρώματα τελικά. Τες πα είναι για την πρόκληση της Channa.

Ελένη και Ειρήνη δεν έπαιξα στις προκλήσεις σας, αλλά όλες μου οι κάρτες έχουν mists (άλλες λιγότερο ,άλλες περισσότερο) και χρησιμοποίησα και το sketch σε μια. Άρα δεν σας άφησα παραπονεμένες - άσε που δεν τέλειωσε ο μήνας ακόμα!

Μπορείτε να ανασάνετε πάλι αφού η ανάρτηση τελείωσε! Σας ευχόμαστε καλημέρα και να είστε πάντα καλά.

Μυρτώ - Ήριννα

29 σχόλια:

  1. Μυρτώ είναι ΘΑΥΜΑΣΙΕΣ όλες!!! You are a true artist - θα αντιγράψω σίγουρα αυτή που έφτιαξες για την δική μου πρόκληση, έχει απίστευτες τεχνικές, αλλά και αυτή με τα layers που έφτιαξες για την Ελίνα!!
    Μπράβο, μπράβο, μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ειστε απιστευτες..πανεμορφες οι καρτες..καλη συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mπράβο κορίτσια (κορίτσι μεγάλο και κορίτσι μικρό :P) πολύ όμορφες όλες οι καρτούλες! Ευχαριστούμε και για τη συμμετοχή! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Your post was very funny!!
    Your cards are fabulous, great job from the mother daughter duo.......you still have time to make more cards hahahaha...dont give up!!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραία ανάρτηση γεμάτη κάρτες και χρώματα! Κάνατε εκπληκτική δουλειά! Καλή επιτυχία σε όλες τις προκλήσεις και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την συμμετοχή σας στο Get creative!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. LOL Great post loved it and I think you have covered all of your bases with these fantastic cards ! Well done to mother and daughter for such beautiful work i love them all but especially the first two those images are just fantastic ! Thank you so much for all your time and effort and joining us at Get Creative and good luck to you both !!

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πανεμορφες!!και ειναι και πολλες!!μπραβο και στην μικρη!!
    ευχαριστουμε για τη συμμετοχη στο gc και καλη επιτυχια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πω!πω!!!ολες υπεροχες..εχω αρχισει να ζηλευω πραγματικα...μπραβο και στην μαμα και στην κορη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Wow! All cards are absolutely gorgeous. Beautiful nostalgic stamps for the first two cards. Funky snow man, nice colors for the hat and scarf.And of course for my challenge a great shape and effect card. overall great work! bravo sou! thanks for playing along with get creative. Channa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μαμαά και κόρη σκίσατε,τα δώσατε όλα,σούπερ οι κάρτες σας!!!!!!!!!!!!!!
    Καλή επιτυχία!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. What lovely cards. Thanks for joining us this week at Christmas Card Challenges.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μυρτώ μπράβο και στις δυο σας! Όλες οι κάρτες είναι υπέροχες και πολύ ιδιαίτερες! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Very pretty cards! Thanks for playing along with this weeks CCC!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μυρτώ είσαι φοβερη!!! Ζωγράφισες για άλλη μια φορά!!!! Η μια κάρτα είναι πιο όμορφη απο την άλλη!!! Χαίρομαι που εμπνεύστηκες από τις προκλήσεις μας και συμμετείχες!!! Καλή επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καταπληκτικές όλες τους!!! Και όπως βλέπουμε το μήλο κάτω από την μηλιά έπεσε!!! Μπράβο σας και καλή επιτυχία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η κόρη το 'χει, το ΄χει τρελλά!!!
    Χάρηκα που τη γνώρισα στην έκθεση, είναι σκέτη κουκλίτσα! Να της δώσεις φιλί και να της πεις πως όλες της οι καρτούλες είναι πανέμορφες!!!! Μπράβο Ήριννα!
    Μαμά Μυρτώ μπράβο και σε σένα! Υπέροχες όλες οι κάρτες! Έχει δίκιο ο σύζυγος για την πρόκληση στην κάρτα της Αλέξάνδρας!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Είναι όλες πανέμορφες!... και με ιδαίτερη προσοχή φτιαγμένες όλες μια μια!!! Τα χρώματα της τελευταίας προσωπικά δε μ' ενοχλούν καθόλου... έχει τον τύπο της κι αυτή σαν κάρτα!!! Μπράβο σου Μυρτώ! Σ'ευχαριστούμε που παίζεις μαζί μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ ζηλεύω που η κόρη μου είναι μόνο 3 ετών και δεν μπορούμε ακόμα να φτιάξουμε τέτοια πράγματα. Πάρα πολύ ωραίες οι κάρτες! Η μικρή μεγάλο ταλέντο, μπράβο και στις δυο σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλησπέρα κορίτσια!!! Είχα αρκετό καιρό να περάσω από δω, το ξέρω – αδικαιολόγητη είμαι! Τι να πρωτοδώ και να μην θαυμάσω?! Μυρτούλα η Ήριννα έχει πάρει από το ταλέντο σου!!! Είναι όλες οι κάρτες σας τόσο όμορφες, χαρούμενες με διάφορες τεχνικές! Μπράβο σας και καλή επιτυχία στις προκλήσεις! Το θέμα είναι ότι περνάτε υπέροχα δημιουργώντας! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. So many gorgeous creation, beautiful designs, thanks so much for joining our challenge at Die Cut Dreams
    Deb
    xxx

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. wow, what a fantastic selection of cards! So unique each one. Thanks for joining us at Christmas Card Challenges!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλημέρα!!!! είσαι φοβερή!!! υπέροχες οι κάρτες σου και χίλια μπράβο στη μικρή Ήριννα - ειδα κ έπαθα να καταλάβω το όνομά της χαχαχα να μου την φιλήσεις είναι γλυκίτατη! Πόσο μου άρεσε η κάρτα της Μελένιας... απίθανα χρώματα και θα συμφωνήσω με τον σύζυγο, κ εμενα μου άρεσε η one layer :) Καλη επιτυχία κοριτσια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ουαου!!! Πολυ χαίρομαι που σας αρεσε η καρτα που εδειξα!!! Είναι ολα τελεια!!!!!!!!!!! Καλή επιτυχία!!!!
    Φιλάκιαααααα και στις 2!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπέροχες όλες οι κάτρες σας!!! Αυτό θα πει έμπνευση και δημιουργία!!! Καλή επιτυχία στις προκλήσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Thanks for joining us at DCD with this beautiful card.
    Chris x

    ΑπάντησηΔιαγραφή