Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Σας είχα υποσχεθεί να σας δείξω και το βιβλίο που ταίριαζε με τις πειρατικές προσκλήσεις.

Να το λοιπόν, το βιβλίο ευχών για τη βάπτιση του μικρού Νικόλα. Το άλμπουμ καράβι από τη Σφραγιδομανια, όπως και το όνομα και το κρεμαστό "κάνε μια ευχή". Έφτιαξα και τον πειρατή της πρόσκλησης κρεμαστό σε shrink plastic και έδειξε πολύ ωραία σαν σύνολο.



Το καράβι το έβαψα με την τεχνική faux wood (βλ. distress inks + glimmer mists) . Όλες οι σελίδες είναι διακοσμημένες με ανάλογες σφραγιδουλες, χρωματισμένες με distress inks και water pen. Επίσης τις ψέκασα με glimmer mists για λίγη γυαλάδα.



Για το τραπέζι έκοψα σημαιούλες πειρατικές και με ένα λευκό acrylic glaze ζωγράφισα το ίδιο γελαστό κρανίο που έχει και το εξώφυλλο του βιβλίου. Παρεμπιπτόντως, τρόμαξα να βρω πειρατικό κρανίο που να μην είναι τρομακτικό - αυτό τουλάχιστον γελάει και αντί για σταυρωτά κόκαλα έχει σπαθιά... Ελπίζω να μην το παρακάναμε με το πειρατικό θέμα!






Να σας ζήσει ο κούκλος!

5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Μυρτώ! Τι βλέπω? Ανάρτηση στα ελληνικά?! Πολύ όμορφο το άλμπουμ!!! Χαίρομαι που διάλεξες μια χαμογελαστή νεκροκεφαλή! Είναι πιο φιλική στα παιδάκια : ) Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mυρτώ είναι όμορφο το άλμπουμ!!!έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά και μπράβο σου που σκέφτηκες να διαλέξεις χαμογελαστή νεκροκεφαλή!!!καλή σου μέρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γεια σου Μυρτώ!!! πρωτότυπη η ιδέα σου και πολύ καλή δουλειά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πω πω δουλειά!!! Υπέροχο το αποτέλεσμα Μυρτώ!
    Μπράβο σου!
    Να ζήσει ο μικρός μπόμπιρας :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή