Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Περιπέτειες με τις παρέες της βιβλιοδεσίας!

Όλο καλές προθέσεις είμαι και μετά η ζωή με κυνηγάει και κάνω πάλι να γράψω ένα μήνα στο blog μου.

Η τελευταία ανάρτηση ήταν για σεμινάριο french link... Έγινε.... Ήρθε το επόμενο.... Έγινε κι αυτό.... πφφφ και να τος ο Μάρτης που οδεύει στο τέλος. Οκ δεν πτοούμαστε - ας τα πιάσουμε από την αρχή.

Αυτός ο δεύτερος κύκλος της βιβλιοδεσίας φέτος, ξεκίνησε λίγο ανάποδα. Εκεί που είχαμε κάνει ένα τέλειο βιβλιοδετικό παρεάκι, μας πρόλαβε η ζωή που πάντα έχει άλλα σχέδια, και μας ανάγκασε να σκορπίσουμε! Πώς γίνεται και πια δεν μπορούμε να διαθέσουμε ούτε ένα απόγευμα για τους εαυτούς μας,  στη χάση και στη φέξη δεν ξέρω. Ο άντρας μου λέει ότι είμαστε στην καμπή της ζωής μας με τις μεγαλύτερες υποχρεώσεις - μεγάλους γονείς, μικρά παιδιά.  Εγώ συμπληρώνω ότι φτάσαμε να δουλεύουμε ασταμάτητα, αλλά να πρέπει να ζυγίζουμε το κάθε ευρώ που δεν βουλώνει τρύπα. Όπως και να έχει η παραμικρή διασκέδαση μας έχει γίνει σχεδόν ενοχική!

Τέλος πάντων, ουδέν κακό αμιγές καλού.  Η ζωή , λοιπόν, που χάλασε το παλιό μας παρεάκι, μας ανάγκασε και ανοίξαμε την πόρτα σε καινούργια πρόσωπα. Και να την η καινούργια παρέα σε νέες βιβλιοδετικές περιπέτειες.

Εκείνο το βράδυ του French Link, κάναμε μαραθώνια συνάντηση. Ξεκινήσαμε στις έξι το απόγευμα και τελειώσαμε στις δώδεκα το βράδυ. Αν και στο τέλος νομίζω ότι όλες είχαμε ψιλοκουραστεί - είμαστε και σε δίαιτα και απαγορεύονται οι μπύρες, όχι τίποτα άλλο -  η χαρά των βιβλίων μας μας αποζημίωσε! Παίξαμε με κολάζ (ναι όλες ήθελαν να το τολμήσουν), και χειροποίητα χαρτιά από το Νεπάλ, και φυσικά με ένα μυστήριο δέσιμο αλυσίδας που είχε και στοιχεία woven.
Οκ σας ζάλισα, αλλά να τι εννοώ


Εεεεεε? Δεν είναι υπέροχα???

Και φυσικά σε 15 μέρες ξανασυναντηθήκαμε! Αυτή τη φορά επιτεθήκαμε στο Longstitch. Και μάθαμε να φτιάχνουμε τα δικά μας πατρόν. Δείτε τι έφτιαξαν τα κορίτσια με ένα κομμάτι δερματίνη, πολύ κέφι και φαντασία! Α και ένα απλό μιλιμετρέ χαρτί!Και είμαστε και γρήγορες, αφού 11 η ώρα είχαμε τελειώσει! Ή που βελτιωνόμαστε ή που κόψαμε τις μπύρες και τελειώνουμε νωρίς! χαχα

Σε 15 μέρες έχουμε ξανά συνάντηση για Dos a Dos και μετά άλλη μία για Secret Belgian λίγο πριν το Πάσχα και πάει και αυτή η χρονιά....

Εντωμεταξύ όμως μείνετε συντονισμένοι, γιατί με τις άλλες τελειώνουμε το μεγάλο μας βιβλίο που ντύνουμε με δέρμα, οπότε έχετε να δείτε projects και απο εκεί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου