Δευτέρα, 5 Μαΐου 2014

Ετοιμασίες crop - συνέχεια!

Οι προετοιμασίες για το crop προχωράνε με πυρετώδεις ρυθμούς. Κανονίσαμε τα του φαγητού- αλίμονο μην το αφήναμε τελευταίο- και τώρα δουλεύουμε στα κιτ και στα δωράκια. Τα κοπτικά έχουν πάρει φωτιές και έχουμε επιστρατεύσει ακόμα και τα παιδιά να κόβουν λουλουδάκια κλπ

Με την ευκαιρία του crop, πολλά κορίτσια μου ζήτησαν να τους φτιάξω και τα journals τους, οπότε πυρετός και από βιβλιοδετική μεριά. Οι ντάνες με το χαρτί, εξαφανίζονται με αστραπιαίους ρυθμούς, καθώς έχω πολλά journals σε διάφορα στάδια. Το καλό είναι ότι ξαφνικά, θα ολοκληρωθούν όλα μαζί, και ένα πρωί θα βρεθώ με μια στοίβα έτοιμα journals που θα μυρίζουν καινουργίλα! Το αγαπημένο μου!! Άσε που χαίρομαι που τόσο πολύς κόσμος αποφάσισε να ασχοληθεί με το art journaling!

Σκεφτήκαμε εκτός από τα διάφορα παιχνίδια, να ζητήσουμε από τα κορίτσια να φτιάξουν από ένα πακετάκι με διάφορα υλικά που αγοράστηκαν αλλά έμειναν αχρησιμοποίητα, και να κάνουμε και μια ανταλλαγή. Ετσι όσες συμμετέχετε, φτιάξτε ένα όμορφο πακετάκι με υλικά που δεν χρειάζεστε (αξίας μέχρι 10 ευρώ). Αυτά που για εσάς είναι άχρηστα, σε μια άλλη κοπέλα θα είναι θησαυρός!Φιλιά και τα λέμε αυριο!

1 σχόλιο:

  1. Τέλεια ιδέα για τα πακετάκια με τα υλικά!! Θα πάω σήμερα κιόλας να αρχίσω το ψάξιμο...:-)
    Αν μπορούμε να βοηθήσουμε κάπου να μας πεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή