Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Νέα Πρόκληση στο Scraps n Pieces Challenge Blog και μερικές δημιουργίεςΈφτασε ο Απρίλης και οδεύουμε για Πάσχα με γρήγορους ρυθμούς. Καιρός να πιάσουμε τις Πασχαλινές χειροτεχνίες και να σκεφτούμε και λιγάκι διακοπές.

Φέτος το έχω πολύ ανάγκη να φύγω μερικές μέρες, γιατί ήταν μια δύσκολη χρονιά γενικότερα. Δεν θα σας ζαλίσω με τα προσωπικά μου, αλλά ο χειμώνας πέρασε δύσκολα από θέματα υγείας και δικά μου και της άμεσης οικογένειας. Και επειδή λένε ενός κακού , μύρια έπονται, ε φαντάζεστε τι καλά περάσαμε.

Αλλά φυσικά δεν το βάζουμε κάτω και το δικό μας retreat είναι η δημιουργία, οπότε ελάτε να παίξετε μαζί μας στο Scraps n Pieces Challenge Blog. Η πρόκληση μας αυτό το μήνα, έχει να κάνει με treasures όλων των ειδών

Φτιάξτε λοιπόν τη δική σας δημιουργία για το δικό σας θησαυρό/θησαυρούς! Σύνθεση, κάρτα, art journal σελίδα, mixed media καμβά, altered item, ότι σας πει η έμπνευση σας...
Περάστε μια βόλτα να δείτε τι έφτιαξαν τα κορίτσια μας, να εμπνευστείτε, και περιμένουμε τις
συμμετοχές σας.


Τα άλλα καλά μου νέα είναι ότι ετοιμάζουμε το πρώτο Scraps n Pieces Crop. Θα γίνει το Μάιο, αλλά τι θα κάνουμε ακριβώς, δεν ξέρουμε ακόμα. Παζαρεύουμε ανάμεσα στις παλαβές ιδέες της Αμαλίας (μεχρι και strip scrapbooking μου πρότεινε χθες) και στις πρακτικές λεπτομέρειες της διοργάνωσης. Μόλις καταλήξουμε θα σας πούμε λεπτομέρειες και κόστος. Το σίγουρο είναι ότι ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!!! Γι αυτό κανονίστε προγράμματα!

Εντωμεταξύ, μαζευόμαστε στα μαθήματα και στο Art Journaling Club, όπου δημιουργούμε αλλά κάνουμε και παρέα, περνάμε καλά και μιλάμε όλες στο ίδιο μήκος κύματος!
Σας αφήνω τώρα, αλλά όχι για πολύ, αφού θα επανέλθω με δημιουργίες και tutorial!

Να δημιουργείτε πολύ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου