Τρίτη, 2 Ιουλίου 2013

Βιβλία και ευχολόγια

Και για να μην ξεχνιόμαστε να σας δείξω και μερικά από τα βιβλία που έφτιαξα αυτό το μήνα.

 Ξέρετε ότι τα ευχολόγια δεν τα προτιμώ γιατί είναι λίγο τυποποιημένα. Όμως όταν μου ζήτησαν να φτιάξω ευχολόγιο με λινάτσα, πέταξα τη σκούφια μου. Ξεφεύγει από την τυπική ελληνική πραγματικότητα με τα στρασάκια και το glitter και είναι και προκλητικό σαν υλικό, αφού είναι μάλλον φτιαγμένο για τσουβαλια παρά για βιβλία. Δεν θα σας ζαλίσω με τεχνικές λεπτομέρειες, δείτε καλύτερα τις φωτογραφίες

Αυτό είναι ευχολόγιο για γάμο μακρόστενο σε διάσταση 17,5 χ 25Και επειδή μόνο ένα ποτέ δεν φτάνει, αυτό είναι ένα άλμπουμ 30 χ 30 που θα  ταξιδέψει στο εξωτερικό για να φιλοξενήσει φωτογραφίες από έναν ελληνικό γάμο .

Και για έναν άλλο γάμο, στην Αμερική αυτή τη φορά, έφτιαξα ένα βιβλίο σαν το παρακάτωΑυτό τον μήνα το ξανάφτιαξα αυτό το βιβλίο, αλλά αυτή τη φορά όχι για γάμο, αλλά για έναν μπαμπά που υπηρετεί στο Αμερικάνικο ναυτικό και το θέλει σαν προσωπικό ημερολόγιο - κειμήλιο για τα δυο του αγόρια που μεγαλώνουν χωρίς αυτόν. Και επειδή με συγκίνησε, μαζί με το βιβλίο έστειλα και έναν σελιδοδείκτηΑυτά που θα σας δείξω τώρα βρίσκοντα το ένα στην Αυστραλία στα χέρια ενός φωτογράφου, που κάνει και πολύ όμορφα σκίτσα,  και το άλλο σε ένα παιδάκι στην Ιταλία, στον μικρούλη Noah, που γιορτάζει τα πρώτα του γενέθλια.


\\

Το παρακάτω journal, βρίσκεται και αυτό στην πια Αυστραλία και εύχομαι να γεμίσει γρήγοραΚαι κάπου εδώ θα σας αφήσω για απόψε. Θα σας δείξω και τα υπόλοιπα βιβλία του μήνα, σε επόμενη ανάρτηση.

Καλές δημιουργίες

Μυρτώ

3 σχόλια:

  1. Ειναι ολα εκπληκτικά! Μπράβο Μυρτω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σούπερ βιβλία! Το μεράκι και αγάπη σου για το βιβλίο δεν κρύβεται!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πολύ όμορφα όλα , μα εκεινο για τον μπαμπά αγγιξε την καρδιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή