Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013

Scrap Greece - Πρόκληση Ιουνιου

Να μα στε και πάλι  στο Scrap Greece με μια καινούργια πρόκληση. 

Στο θέμα αυτού του μήνα που δεν είναι άλλο από την αγαπημένη σας συνήθεια... που μπορεί να είναι να κάνετε ψώνια (όχι απαραίτητα για το scrapbooking χαχαχα), να απολαμβάνετε τον καφέ σας, να βλέπετε ένα σίριαλ στην τηλεόραση, να πάτε βόλτα στην παιδική χαρά τα παιδιά σας, να παίζετε με το σκύλο σας και πάει λέγοντας. Εξάλλου αυτό είναι το scrapbooking να καταγράφουμε την καθημερινότητά μας και τις στιγμές που περνάνε...!
Περιμένουμε να δούμε τη δική σας αγαπημένη συνήθεια και να σας μάθουμε λίγο καλύτερα! Τι λέτε θα παίξετε μαζί μας; Μην ξεχνάτε και το δωράκι που θα κερδίσει η συμμετοχή που θα ψηφιστεί από την σχεδιαστική ομάδα!

Ποιά είναι η αγαπημένη μου συνήθεια? Το διάβασμα. Τα βιβλία μπορούν να σε μεταφέρουν σε κόσμους άλλους, να βιώσεις αισθήματα που δεν θα φανταζόσουν ποτέ, να γνωρίσεις καινούργια μέρη, πολιτισμούς, να δεις έναν άλλο τρόπο σκέψης.... 

Μπορώ να μιλάω πολύ ώρα για τα βιβλία και το διάβασμα αλλά είμαι σίγουρη ότι  αν τα αγαπάτε κι εσείς ξέρετε ήδη όλα όσα θα σας πω και πολλά ακόμα. 

Θα σας πω μόνο με συντομία ότι όταν μετακομίσαμε με τον Χ, τα βιβλία του και τα βιβλία μου έμειναν στα πατρικά μας γιατί δεν χώραγαν πουθενά. Κεντρική θέση στο σαλόνι μας έχει  μια μεγάλη  βιβλιοθήκη, με στοιβαγμένα ατέλειωτα βιβλία, και μια αποθήκη γεμάτη με κούτες βιβλίων που περιμένουν να βρουν θέση στη βιβλιοθήκη που κάποια στιγμή ονειρευόμαστε να φτιάξουμε.  Και έχουμε και ένα παιδί που για να πάει έστω και μέχρι τη γιαγιά θα διαλέξει 5-6 βιβλία να πάρει μαζί του - για να μην ξεμείνει , όπως λέει. Ε μετά από όλα αυτά δεν φαντάζομαι να αναρωτιέστε γιατί φτιάχνω βιβλία!!!!

Η σελίδα που έφτιαξα τώρα είναι βασισμένη στο "20000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα" - ξέρετε Ιούλιος Βερν - και το background είναι το σαλόνι του Ναυτίλου με την τεράστια βιβλιοθήκη του ή τουλάχιστον όπως το φαντάζομαι εγώ όταν κάνω βόλτα με τα φτερά της φαντασίας μου. Το sentiment λέει

 " The real purpose of books is to trap the mind into doing its own thinking"

και το πιστεύω απόλυτα
Τι λέτε, θα παίξετε μαζί μας?

2 σχόλια:

  1. τρελάθηκα με τα χρώματα της και εννοείται με την κοπελιά της! τα μαλλιά της είναι θεικά! χιχι! ευχαριστούμε για την έμπνευση Μυρτώ! καλημέρα και φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μυρτώ μου είναι υπέροχο!!!! Τόσο το θέμα όσο και το τελικό αποτέλεσμα!!!! Ο δε ιστός της αράχνης στην κάτω γωνία όλα τα λεφτά!!!! Νομίζω απο τις πλέον αγαπημένες μου σελίδες <3 υγ καλά το πόσο τρισδιάστατο είναι δε δεν περιγράφεται έτσι μου ερχεται να μπώ στη σελίδα να πιάσω καναπέ παρέα με ένα απο τα βιβλιαράκια της βιβλιοθήκης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή