Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Έφτασε το τέλος της χρονιάς και όπως κάθε χρόνο, σκεφτόμαστε τι θα δώσουμε στις δασκάλες μας μαζί με το ευχαριστώ μας για τη χρονιά που πέρασε. Τα Χριστούγεννα τους είχα φτιάξει mixed media βιβλιαράκια, αλλά τώρα ούτε χρόνος ούτε διάθεση υπήρχε για κάτι αντίστοιχο.

Έτσι βολεύτηκα με βαζάκια που τα γέμισα γλυκά-ελπίζω να μη με βρίζουνε αφού είναι όλες γυναίκες και φαντάζομαι κάνουν δίαιτα. Είναι βαζάκια κοινά από μαγιονέζα, μέλι κλπ, στα οποία πέρασα τα καπάκια ένα στρώμα gesso, τα έβαψα με inka-golds, κόλλησα το σφραγισμένο και χρωματισμένο tag, και σφράγισα με 2 στρώματα UTEE.

Να πω την αλήθεια, δοκίμασα πρώτα το melting pot, αλλά όσο το χρησιμοποιώ, τόσο δεν μου αρέσει καθόλου η υφή που δίνει. Μου θυμίζει τα πλαστικά της δεκαετίας του 80. Ενώ το uteee λιωμένο με heat gun, δίνει μια όψη γυαλιού.

Και αυτό είναι η συμμετοχή μου στο online crop των Scrapbookers in Greece, που έπρεπε να φτιάξουμε κάτι από το TV Crafts. Εγώ φτιάχνω πολλά τέτοια μπλοκάκια από τα κουτιά από τα cornflakes της κόρης μου,και για δωράκια και για καθημερινή χρήση. Αυτό που βλέπετε είναι αυτό που σημειώνω τα ψώνια μου.

2 σχόλια:

  1. τέλεια η ιδέα σου, ακόμα πιο τέλεια η υλοποίηση της! άντε και καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σούπερ τα βαζάκια!!!και το σημειωματάριο πολύ όμορφο!!Καλό καλοκαίρι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή