Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Υπομονή γιατί ακολουθεί ανάρτηση -μαμούθ. Θα σας δείξω τη συνέχεια των καρτών που φτιάχνουμε με την κόρη μου αυτές τις μέρες. Φέτος θα είμαστε πανέτοιμες για τα Χριστούγεννα!

Αποφάσισα να τα βάλω όλα μαζί, γιατί θα παίξουμε στις προκλήσεις της Ειρήνης από το Get Creative και της Βούλας από το Heart 2 craft -Κοριτσάκια μόλις τις είδα-πάντα ενημερωμένη :)



Λοιπόν, η πρώτη κάρτα αριστερά είναι για την πρόκληση της Ελίνας που θέλει πολλά layers. Όταν είδα την πρόκληση είχα φτιάξει ήδη την δεξιά, αλλά είχε μόνο 3 layers, οπότε έφτιαξα και άλλη μια.




Συνεχίζοντας, η αριστερή ξεκίνησε από την πρόκληση της Ειρήνης (ίσως δεν φαίνεται αλλά η σφραγίδα με τα αστεράκια, έχει ακριβώς το σχήμα που ζητούσε η Ειρήνη). Στην πορεία, όμως, ταιριάζει και με την πρόκληση της Ελένης ( mists) και της Μελένιας (colour combo), της οποίας ο συνδυασμός μου άρεσε τρελά. Οπότε θα παίξω στη Μελένια και στη Βούλα αφού είναι γεμάτη glitter, sparkle embossing, glossy accents και τουλάχιστον 6 glimmer mists, φυλακισμένα μέσα στην UTEE που μου έστειλε.

Η δεξιά είναι για την πρόκληση της Αλεξάνδρας που ήθελε ένα layer. Δεν μου πολυαρέσει αλλά ο άντρας μου ξετρελάθηκε, οπότε αποφάσισα να την βάλω (Περί ορέξεως.......)





Από αυτές τις κάρτες η δεξιά είναι της Ήριννας και σας την παρουσιάζω με πολύ περηφάνια γιατί έχει κάνει το πιο τέλειο paper piercing που έχει καταφέρει ποτέ. Είναι φτιαγμένη με τα καινούρια της χαρτιά της eco park που πήρε από την Λένα στη Χειροτέχνικα. Θα παίξει λοιπόν στην πρόκληση της Ευδοκίας που ζητούσε 2 elelments( designer paper και χιονάνθρωπος)Επίσης είναι γεμάτο glitter γι αυτό θα παίξει και στην πρόκληση της Βούλας.




Αυτές οι δύο, είναι φτιαγμένες από το tutorial της Βίκυς στη Χειροτέχνικα που εντυπωσίασε πολύ την Ήριννα. Αριστερά είναι η δική μου και δεξιά η δική της (μήπως φαίνεται ότι είναι αριστερόχειρας!- η κάρτα είναι διπλωμένη προς τα αριστερά)






Και αυτή είναι η πιο αμφιλεγόμενη απ' όσες έφτιαξα.Είναι μια χριστουγεννιάτικη shaker card, αλλά μου φαίνεται πολύ σκληρός ο συνδυασμός στα χρώματα τελικά. Τες πα είναι για την πρόκληση της Channa.

Ελένη και Ειρήνη δεν έπαιξα στις προκλήσεις σας, αλλά όλες μου οι κάρτες έχουν mists (άλλες λιγότερο ,άλλες περισσότερο) και χρησιμοποίησα και το sketch σε μια. Άρα δεν σας άφησα παραπονεμένες - άσε που δεν τέλειωσε ο μήνας ακόμα!

Μπορείτε να ανασάνετε πάλι αφού η ανάρτηση τελείωσε! Σας ευχόμαστε καλημέρα και να είστε πάντα καλά.

Μυρτώ - Ήριννα

Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

And some cards for a change!

Two cards for two parties:




And some early Christmas inspiration. As December is always full of several Christmas projects, I decided to start early , in order to have a chance to send some cards this year!




Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Hello neighbours.

Just another book I made for a little boy that was baptized today. It was made as a gift, in order to document his first year ( photos, stories and comments, wishes and blessings etc)

The book is hard-covered. I used Winsor & Newton Smooth Cartridge paper (not so good for watercoloring of course but I like its feeling) and sprayed canvas, stitched together. The designer paper is from a candy I have won and the chipboard letters are from Sfragidomania .

The stamps are the new Bazoo and Woodland creatures and I used my Derwent Inktense pencils for the coloring - my favorite coloring medium ever.

Of course stickles and glossy accents are a must in these projects, so I used them liberally.








As a birthday gift my DH and DD bought from IKEA a set of shallow drawers perfect for a crafter with LOTS of stuff.

Yesterday I finished with one of them, and managed to have many different coloring mediums in a place where I can see them all! Amazing!

It is so convenient and easy-to-find, that I plan to use an other drawer for my sprays and one for my acrylics. I have already placed my wooden stamps in one and my punches in another - all of them were stored in boxes and I admit that there were times that I was bored to bring them out and I was forgetting about of them!

Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Time for a winner!

Drum roll...........................
...........................
...........................
...........................

True Random Number Generator 1Powered by RANDOM.ORG

So the winner is Ελευθερία . Please send me your snail mail to get your gift.

Thank you all for your warm wishes.