Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Μεταμόρφωση αντικειμένου

*******Αναδημοσίευση από το Scraps n Pieces Challenge Blog *******

Γειά σας φίλοι

Αυτό το μήνα ασχολήθηκα να μεταμορφώσω ένα παλιό ξύλινο  βαλιτσάκι. Ήταν διαφημιστικό δώρο στην βαφτιστήρα μου, όταν άνοιξε τον πρώτο της λογαριασμό στην τράπεζα. Ξέρετε, εκείνους τους παιδικούς λογαριασμούς που ανοίγαμε σε κάθε παιδί κάποτε.... Άλλες εποχές θα μου πείτε, και θα έχετε δίκιο.

Το κορίτσι μας φετος, ετοιμάζεται για το πανεπιστήμιο, και ξεδιαλέγει τι θα πάρει μαζί του, τι θα χαρίσει και τι ανήκει στον κάδο των σκουπιδιών. Αυτό το βαλιτσάκι το διέσωσα από τον τελευταίο σωρό, αυτόν του κάδου, με τα διάφορα ανευ αξίας, χαλασμένα και άσχημα αντικείμενα

Με λίγο χρώμα και ένα απλό image transfer, το βαλιτσάκι που πήγαινε στα σκουπίδια, ξεκινάει το δεύτερο μέρος της ζωής του, ως το watercolor βαλιτσάκι μου. Τώρα πια φιλοξενεί το journal και τα watercolors μου, και όπου πάει, προκαλεί ερωτήσεις του στυλ " μα που τις βρίσκεις αυτές τις αντίκες βρε παιδάκι μου?"




Να και το βιντεάκι που τράβηξα τη μεταμόρφωση. Την επιγραφή την βρήκα στο thegraphicsfairy.com, όπου θα βρείτε πάρα πολλές vintage εικόνες και επιγραφές.






Εδώ θα βρείτε όλα τα υλικά που χρησιμοποίησα. Καλές δημιουργίες!