Κυριακή 22 Μαΐου 2016

Βιβλίο ευχών γάμου - ολίγον βιαστικό!

Κι επειδή έχω καιρό να σας βάλω βιβλίο μου, θα σας δείξω ένα που έφτιαξα σε συνεργασία με την νύφη.

Η κοπέλα με πήρε τηλέφωνο μήνες πριν, να με ρωτήσει για ένα βιβλίο που ήθελε να φτιάξει. Αλλά ξέρετε πώς τα φέρνει καμιά φορά η ζωή, καταφέραμε να συναντηθούμε ακριβώς δύο μέρες πριν από το γάμο - βάφτιση!

Οποιαδήποτε άλλη νύφη, θα είχε τρελαθεί τελείως, αλλά η Μαίρη ψυχραιμότατη, σε δύο μέρες κανόνισε όλες τις εκκρεμότητες: catering, βιβλίο, στολισμό.... τα πάντα! 

Και να πεις ότι είναι άνθρωπος που τα παρατάει όλα στην τύχη του? Μόνο αυτή την εντύπωση δεν μου έδωσε, αφού είδα κατάπληκτη φωτογραφίες από μπομπονιέρες, λαμπάδες κλπ που είχε φτιάξει με τα χεράκια της! Αυτό βάρυνε στην απόφαση μου να πω και το ναι, γιατί ξέρετε ότι βιβλίο σε δύο μέρες δεν φτιάχνω, πόσο μάλλον αν το εξώφυλλο είναι ήδη φιλοτεχνημενο και δεν αλλάζει με τίποτα!

Ω ναι το εξώφυλλο ήταν αυτό που καθυστέρησε τόσο πολύ το κορίτσι, όχι τόσο να το σχεδιάσει, αλλά να κάνει την εκτύπωση πάνω σε MDF όπως την ήθελε! Έδεσα λοιπόν ένα codex και voila !




 Ευτυχώς το book block ήταν έτοιμο για άλλη δουλειά που τώρα θα καθυστερήσει, αλλά μόνο εμείς σαν λαός θα τρέχαμε 2 μέρες πριν το γάμο να φτιάξουμε το βιβλίο. Η κοπέλα από την Αμερική που το έχει ζητήσει παντρεύεται σε 18 μήνες!!!!!!!





Και να σας πω και το καλύτερο? Η Μαίρη ήρθε η ίδια να το πάρει 4 ώρες πριν το γάμο, χαλαρή, με το τζηνάκι της και χωρίς κανένα άγχος για νύχια, κομμώτριες κλπ κλπ. Ε λοιπόν , την παραδέχομαι!


Κορίτσι μου να είσαι πάντα έτσι χαλαρή, χαρούμενη και ευτυχισμένη!

7 σχόλια:

  1. Τελικα υπαρχουν και αλλες γυναικες σαν κι εμενα που τα κανονιζουν το γαμο στο παρα πεντε!! Πολυ ωραιο ευχολογιο εφτιαξες Μυρτω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είτε νωρίς, είτε αργά...το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο...εκπληκτικό!!! Μπράβο, Μυρτούλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είτε νωρίς, είτε αργά...το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο...εκπληκτικό!!! Μπράβο, Μυρτούλι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα βιβλία σου με κάνουν πάντα να ονειρεύομαι... Κάτι σαν τα παραμύθια που διάβαζα παιδί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια αισθητική!!! Παραμυθένιο αποτέλεσμα!!!! Μπράβο Μυρτώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. έγινε ένα ονειρεμένο βιβλίο ευχών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή