Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Scrap Greece - Πρόκληση Ιουνιου

Να μα στε και πάλι  στο Scrap Greece με μια καινούργια πρόκληση. 

Στο θέμα αυτού του μήνα που δεν είναι άλλο από την αγαπημένη σας συνήθεια... που μπορεί να είναι να κάνετε ψώνια (όχι απαραίτητα για το scrapbooking χαχαχα), να απολαμβάνετε τον καφέ σας, να βλέπετε ένα σίριαλ στην τηλεόραση, να πάτε βόλτα στην παιδική χαρά τα παιδιά σας, να παίζετε με το σκύλο σας και πάει λέγοντας. Εξάλλου αυτό είναι το scrapbooking να καταγράφουμε την καθημερινότητά μας και τις στιγμές που περνάνε...!
Περιμένουμε να δούμε τη δική σας αγαπημένη συνήθεια και να σας μάθουμε λίγο καλύτερα! Τι λέτε θα παίξετε μαζί μας; Μην ξεχνάτε και το δωράκι που θα κερδίσει η συμμετοχή που θα ψηφιστεί από την σχεδιαστική ομάδα!

Ποιά είναι η αγαπημένη μου συνήθεια? Το διάβασμα. Τα βιβλία μπορούν να σε μεταφέρουν σε κόσμους άλλους, να βιώσεις αισθήματα που δεν θα φανταζόσουν ποτέ, να γνωρίσεις καινούργια μέρη, πολιτισμούς, να δεις έναν άλλο τρόπο σκέψης.... 

Μπορώ να μιλάω πολύ ώρα για τα βιβλία και το διάβασμα αλλά είμαι σίγουρη ότι  αν τα αγαπάτε κι εσείς ξέρετε ήδη όλα όσα θα σας πω και πολλά ακόμα. 

Θα σας πω μόνο με συντομία ότι όταν μετακομίσαμε με τον Χ, τα βιβλία του και τα βιβλία μου έμειναν στα πατρικά μας γιατί δεν χώραγαν πουθενά. Κεντρική θέση στο σαλόνι μας έχει  μια μεγάλη  βιβλιοθήκη, με στοιβαγμένα ατέλειωτα βιβλία, και μια αποθήκη γεμάτη με κούτες βιβλίων που περιμένουν να βρουν θέση στη βιβλιοθήκη που κάποια στιγμή ονειρευόμαστε να φτιάξουμε.  Και έχουμε και ένα παιδί που για να πάει έστω και μέχρι τη γιαγιά θα διαλέξει 5-6 βιβλία να πάρει μαζί του - για να μην ξεμείνει , όπως λέει. Ε μετά από όλα αυτά δεν φαντάζομαι να αναρωτιέστε γιατί φτιάχνω βιβλία!!!!

Η σελίδα που έφτιαξα τώρα είναι βασισμένη στο "20000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα" - ξέρετε Ιούλιος Βερν - και το background είναι το σαλόνι του Ναυτίλου με την τεράστια βιβλιοθήκη του ή τουλάχιστον όπως το φαντάζομαι εγώ όταν κάνω βόλτα με τα φτερά της φαντασίας μου. Το sentiment λέει

 " The real purpose of books is to trap the mind into doing its own thinking"

και το πιστεύω απόλυτα




Τι λέτε, θα παίξετε μαζί μας?

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Ab Aeterno



" The rage of the volcano had finally settled and people started to return to their land. The priest was among the first and he commanded a sacrifice to the elder god of the volcano. But when the tribe gathered around the edge, they fell to their knees because their God had send them a sign. A magnificent artifact of great power layed in the middle of the crater, waiting to be collected and revered for ever."

This journal is called "Ab aeterno" which means "From the beginning of time" in Latin and it is part of my homonym series.

It's new house is at Cheshire UK