Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013

Μαθήματα Βιβλιοδεσίας και Art Journaling Club

Ένα γρήγορο ποστ για να σας πω ότι ξεκίνησαν και φέτος οι συναντήσεις και τα μαθήματα.

Αν δεν έχετε ξαναπιάσει βιβλιοδεσία, σας προτείνω να ξεκινήσετε από την μέθοδο exposed stitch. Είναι μια μέθοδος που κάνει πολύ όμορφα βιβλία και το ράψιμο των σελίδων γίνεται απευθείας πάνω στη ράχη. Μπορεί να φτιαχτεί ένα πολύ όμορφο και λειτουργικό βιβλίο ακόμα και από τελείως αρχάριο. Θα το κάνω την Κυριακή στις 20 του Οκτώβρη και η συμμετοχή κοστίζει 35 ευρώ με όλα τα υλικά δικά μου.

 Για όσες θέλουν αν μάθουν να δένουν ένα βιβλίο με τη μέθοδο codex - βιβλιοδεσία κατάλληλη για κάθε τύπο βιβλίου, από journals μέχρι ευχολόγια, έχουμε μάθημα στις 27 Οκτώβρη Κυριακή πρωί. Τιμή 45 ευρώ με όλα τα υλικά δικά μου. Θα φτιάξουμε βιβλίο 60 σελίδων, με ύφασμα ή δερματίνη - η επιλογή δική σας. Απλά να πω ότι δεν είναι μάθημα για κάποια που δεν έχει ξαναδέσει βιβλίο - είναι πιο advanced. 

Για συμμετοχές στείλτε μου μήνυμα στο elfpan@yahoo.com. Τα γκρουπ θα είναι μέχρι 5 άτομα, για να μπορώ να βοηθήσω όλες τις κοπέλες. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. 



Και επιτέλους, έφτιαξα ένα Art Journaling Club! Θα μαζευόμαστε μια φορά το μήνα, σε τρίωρη συνάντηση (λέμε τώρα), όπου θα μαθαίνουμε μια καινούργια τεχνική και μετά θα δημιουργούμε παρέα. Το κόστος είναι 15 ευρώ η συνάντηση με τα υλικά δικά μου ή 10 ευρώ με τα υλικά δικά σας. Στο μόνο που θα επιμείνω είναι το χαρτί που θέλω να είναι watercolor 300 gsm. Τα group θα είναι μέχρι 8 άτομα και είναι καλοδεχούμενοι όλοι, ανεξάρτητα εμπειρίας. Είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσετε και τι είναι το art journaling, και να δοκιμάσετε τα υλικά του πριν ξεκινήσετε τις περιττές αγορές (όπως κάναμε όλες μας)! 

Όσο για το τι είναι το art journaling, θα σας παραπέμψω στην Dina Wakley την πρώτη μου δασκάλα που τα εξηγεί με τον καλύτερο τρόπο 

Τον πρώτο μήνα θα έχουμε δυο συναντήσεις για να φτιάξουμε τα βιβλία μας. Αν δεν μπορείτε να βρείτε χαρτί watercolor 300gsm, θα έχουμε έτοιμα κιτ εδώ με κόστος 12 ευρώ.

Και ένα βιντεάκι, που αν διστάζετε αξίζει να δείτε 

1 σχόλιο: